Tim Coomans draagt de teugels van het Hippisch Centrum over aan Stephanie Bezemer

6 oktober 2012

 Beste mensen, enorm bedankt!

Langs deze weg wil ik iedereen die zaterdagavond 6 oktober op het HCHW Toen en Nu Feest aanwezig was, heel, heel hartelijk bedanken voor hun komst. Ik heb zo veel oude bekenden gezien en gesproken, echt fantastisch. Maar ik heb ook heel veel mensen niet kunnen spreken en dat vind ik heel jammer. Ook jullie ben ik heel dankbaar voor jullie komst, en ik hoop dat we elkaar nog een keer zullen ontmoeten en spreken.

Het was een grote verrassing voor mij om de Erepenning van Oud-Beijerland uitgereikt te krijgen uit handen van burgemeester Tigelaar.  Ik voel me zeer vereerd.

Ik heb genoten van alle optredens, Imke met Sunrise, de Ravel trein, (TC) Dream Boy, mijn ruiterkampdochters van toen en nu, mijn DMC overhemd, het prachtige boek met herinneringen dat Steffe voor me maakte en tot slot de overhandiging van de sleutel van de manege aan Stephanie Bezemer. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij de juiste persoon is voor de manege en wens haar heel veel succes toe voor de toekomst.

Natuurlijk gaat mijn dank ook naar iedereen die heeft meegeholpen om dit feest tot een succes te maken. Ik bedank jullie allemaal zonder jullie bij name te noemen want zoals gewoonlijk bij dit soort evenementen, zijn het er weer teveel om op te noemen. Dankzij jullie kijk ik terug op een fantastische avond die ik nooit zal vergeten.

Het was TOP!
Bedankt!
Tim Coomans

Op 6 oktober 2012 vond het evenement Hippisch Centrum Hoeksche Waard plaats op de gelijknamige locatie. Het was het afscheidsfeest van Tim Coomans die tijdens het feest de sleutel van de manege officieel overdroeg aan de nieuwe eigenaar van de manege, Stephanie Bezemer.

Burgemeester Klaas Tigelaar reikte als totale verrassing voor Tim Coomans de Erepenning van verdienste uit aan hem voor zijn bijdragen aan de gemeenschap en wat hij voor Oud-Beijerland heeft betekend.

 

De gasten werden op gepaste wijze verwelkomd en wachtten daarna buiten op de komst van Tim en Stephanie.

Speciaal voor Tim was Imke Schellekens-Bartels met Sunrise naar Oud-Beijerland gekomen. Ze reed haar prachtige kür “The spirit of Sunrise”.

Jacques Maree, Nico Witte en Eugene Reesink hadden een leuke verrassing voor Tim.

Hier krijgt Tim de erepenning van verdienste en een oorkonde overhandigd door burgemeester Klaas Tigelaar.

De band Seven, met aan de bas Joep Schellekens, verzorgde de muziek!

Nostalgie, terugkijken op de ruiterkampen:

 

Steffie Coomans had een prachtig boek voor haar vader samengesteld. Zij verzamelde talloze persoonlijke herinneringen aan haar vader die zij bundelde in een mooi fotoboek.

En tot slot werd de sleutel door pony Megan en twee jeugdleden van de vereniging binnengebracht.

Het feest ging hierna nog door tot in de kleine uurtjes. Het was een bijzonder geslaagde afsluiting voor Tim, die zijn levenswerk van 25 jaar met vertrouwen in handen geeft van Stephanie Bezemer.

Reacties zijn gesloten.