Ons Team

Jeanine Nieuwenhuis

Jeanine, een van de stalruiters bij TC Dutch Sporthorses, is geen onbekende in de dressuursport. In 2017, 2018, 2019 en 2020 is zij opgenomen in het KNHS Talententeam en was KNHS Talent van het Jaar in 2019.  Jeanine traint tussen de 6 en 10 paarden per dag bij ons op stal en de nuchtere Zeeuwse helpt ’s ochtends ook gewoon mee met opstrooien. Jeanine is in 2016 bij TC Dutch Sporthorses komen werken en heeft met vele paarden van Tim al hoge ogen gegooid op wedstrijd, denk hierbij aan paarden als TC Athene, Great Lady TC en Genua TC.  (Biografie Jeanine)

 

 

Simone Both

Simone is de stalmanager bij TC Dutch Sporthorses, ze houdt zich bezig met de fokkerij en het managen van de paarden, maar traint ook meerdere paarden, waar ze mee uitkomt in de wedstrijdsport. Denk hierbij aan Liverpool TC en Ivoli-E, die zij beiden succesvol in de Pavo Cup heeft uitgebracht. Simone werkt al 12 jaar bij TC Dutch Sporthorses en was daarvoor ook altijd al in de paardenbranche werkzaam, een paardenliefhebber in hart en nieren.

 

 

Jorian Stoppelenburg

Jorian maakt de jonge paarden zadelmak en rijdt de jonge paarden door bij TC Dutch Sporthorses. Hij helpt daarnaast ook mee op stal, zo longeert hij de paarden die een dagje onbemand mogen werken of groomt hij de paarden voor Jeanine of Simone. Jorian is ook voorbrenger, wanneer de jonge paarden naar de keuring of EDS moeten, dan staat hij paraat.

 

Peter Richie

Peter is een zeer veelzijdige medewerker bij TC Dutch Sporthorses, hij onderhoudt het terrein, hij haalt de jonge paarden uit de opfok en zorgt ervoor dat ze in de hand komen. Ook helpt hij mee met longeren en zadeldak maken. Peter leent ook vaak een helpende hand wanneer de fokmerries bevallen. Peter is een Engelsman, maar verstaat gewoon Nederlands.

 

Gwen Vollebregt

Gwen is ground crew, zij groomt voor Jeanine en Simone en zorgt ervoor dat de paarden die een dagje vrij zijn in de paddock en/of molen komen. Daarnaast zorgt ze ervoor dat de stallen netjes geveegd zijn en de paarden gevoerd worden. Gwen is nog niet zolang werkzaam bij TC Dutch Sporthorses, zij heeft net haar HAVO afgerond en heeft toen de beslissing genomen om een carrière in de paardenbranche na te streven.